Blog

Szösszenet

2014.04.22 16:37

A bátyám, mint mindig most sincs itthon. Soha nem foglalkozik velem... Mindig egyedül hagy. Valószínüleg megint Magyarországot, vagy Ausztriát piszkálja. Esetleg Franciaországgal, és Spanyolországgal iszik.Velük többet foglalkozik, mint velem. Pedig szügségem lenne rá... de mindig egyedulhagy.

Késő este van, mire a porosz hazavetődik, és addigra már régen kihűlt az általam készített vacsora. Csendben leül, megeszi, és lefekszik. Azt hiszi alszok. Pedig nem tudok. A sós könnyek marják a szememet. Egyedül vagyok. Nagyon elhagyatottnak érzem magam. Felállok, és lábujjhegyen elosonok a bátyám szobájáig. Benézek a kulcslyukon. Sötét van. Szóval ő is alszik. Szívem a torkomban dobog, amikor lenyomom a kiincset. Te nem mozdulsz, de tudom, hogy ébren vagy. felkelt a legapróbb nesz is. Élsétálok az ágyadig. Sok a hely melletted, hát odafekszek az ágyadra. Hozzád bújok. Átölelem a mellkhasod. már amennyire elérem. Hisz' még kisgyerek vagyok. Gyenge, félős. Még nem vagyok igazi német katona.

Felnézek az arcodra. Talán nem kellet volna, met így szembetalálom magam szigorú vérvörös szemeiddel. Engem vizsgálsz. Mikor végre elhelyezkedtem, te eltolsz magadtól, és otthagysz az üres szobában. Mindig egyedül maradok. Te sosem maradsz velem. Pedig országok vagyunk! Szövetségesek! Testvérek! De te mindig magamra hagysz. Hiába is követnélek, nem érlek utol. Most is itt hagytál. Egyedül... Ezek az apró tetteid fogják egyszer a szívemet megkeményíteni. Ezek miatt nem leszek képes soha más országokra tásként tekinteni. Emiatt leszek egyedül...

Egy tipikus nap

2014.04.04 17:12

Az olasz megint a német mellett feküdt. Nem tudni, hogy került oda, de valamiért ott volt. Mélyen aludt. A nénet már felébredt, ám mivel az olasz belecsimpaszkodott a bal karjába, mozdulni sem tudott. Pedig indult volna. Űzte a kötelességtudat. Még ha a főnökétől nem is kap valamilyen feladatot, neki akkor is van mit csinálni. Edzeni, az ország ügyeit intézni, az olaszokat megtanítani a kézigránát kezelésére, és egyéb, a német által fontosnak tartott csip-csup dolog. Ha pedig valamilyen csoda folytán nem lenne feladata, akor elmenni a legközelebbi kocsmába, és sört vedelni. Most ráadásul Angliával is harcolt. Ezt azonban későbbre kívánta halasztani.nAmíg Igirisu nem támad, addig a német csapatokat sem vetik be. Egyszóval lett volna mit csinálnia, de Feliciano ott aludt mellette, és úgy szorította a kezét, mintha legalább rosszat álmodott volna. Pedig szemmel láthatóan nem  ez történt, hiszen az olasz szemmel láthatóan mosolyott.

-Veee~- hallotta Ludwig Italiano hangját, ami már az ébredés első jeleinek számított. Legalábbis az ébredési ceremónia mindig így kezdődött. Ezután következett egy...

-Pastaaa!!!~-... egy ,,Pastaaa!" felkiáltás, és végül, de nem utolsó sorban, az, hogy kinyílt a olasz szeme. Persze, amint a szeme, abban a pillanatban a szája is nyílt Felicianonak, és elmesélte, mi is történt vele az elmúlt nyolc órában. Most is így történt, s ezzel véget is ért a hosszú és körülményes reggel.

-Italy! Te tízre legyél a gyakorlópályán. Ha akarod, hozd Japánt is. Csak pontos légy! Nekem addig még van egy kis elintéznivalóm...- mondta, miközben sietősen magára kapkodta ruháit, azzal már ki is ment a szobából. Nem reggelizett, rögtön nekikezdett a papírmunkának, amit a főnöke sózott rá. Napirendje szerint, pontosan kilenckor befejezte a papírmunkát, majd elment, hogy eddzen egy kicsit. 2 kilóméter futás, teljes felszereléssel a hátán, és körübelül281 fekvőtámasz. Nem mintha számolta volna, vagy valami... Csak egyszerűen ennyi és kész. Ezután a fegyverei állapotának leellenőrzése, és mehetett is Italia edzésére. Még így is sokkal hamarabb ért oda, mint az olasz...

§

(eközben Feliciano)

-Peee~ Kéne valamit reggelizni... Dire pasta (Mondjuk pasta)... Oké ez  jó lesz!- bement a német konyhájába (ugyanis nála élősködött), majdkivette a hűtőből a reggelihez való hozzávalókat.

Elkészítette reggeliét, és hozzá is látott, de közben elkezdett azon gondolkozni, vajon mit is mondott neki a német.

-Hamm... Talán azt mondta, hogy ma kivételesen ne csináljak hülyeséget? Hm.... Nyamm... Nem, nem ezt mondta. Akkor, hogy ma 11-kor megtámadjuk az angolokat... Ááámm... Nyam! Nem, semmi köze nem volt Igirisu-sannak nem volt semmi köze a beszélgetéshez. Hamm... Akkor biztos megint edzeni szeretne. Doitsut ismerve... Nyamm... Ez lesz az!

El is döntötte a tésztazabáló olasz, hogy majd megy is edzeni, csak még előtte meglátogatja Japánt. Legnahyobb meglepetésére nem találta otthon barátját. Na jó... Akkor majd megy Görögországhoz. Oda is elment, ekkorra már fél tíz fele járhatott az idő Mielőtt Greece házához ért volna, meglátott egy macskát.

-Milyen aranyos cica!- kiálltott fel, s már-már el is kezdte volna kergetni, amikor meglátta a görögöt. Azaz, hogy teljesen pontos legyek a dühös görögöt.

-Mi dolgod itt Olaszország?- kérdezte emelt hangsúllyal Greece.

-Oh, semmi, csak éppen erre jártam, és gondoltam beköszönök!- makogta szegény rémült Italia. Ez volt a végszó. Az olasz hazasétált, de addigra már 10 óra is elmúlt. Csak ekkor jutott eszébe az, amit Ludwig kért tőle így gondolkozás nélkül rohant Németország felé. Az odavezető legrövidebb út pedig Svájcon vezet keresztül. Feliciano persze a legrövidebb utat választotta. Svájc pedig mint mindig most is megkergette.

Ezek után az olasz megtépázva ért az egyzésre kijelölt helyre. Németország eddigre már szörnyen mérges volt, hiszen Italiano az edzésről késett!!! Ez megbocsájthatatlan bűn. Azonban mikor meglátta olaszországot, ő is megsajnálta. Hiszen még csak gyerek!

Miután Italiano nagyon rosszl nézett ki, a német eltekintett az edzéstől. Így nekiállhattak annak, amit az olasz elmulasztott. Foglalkozni országa ügyeivel. Mire Németorszég unszolására az olasz mindent bepótolt, már jócskán elmúlt dél.

-Ma te vagy soros a főzésben!- trillázta az olasz.

-Nem mintha te bármikor is főznél valamit...- morgolódott Ludwig.

-Deee~ Reggel készítettem magamnak pastááát!

-Ezt csak akkor mond, ha kihagyod a reggeli tésztaevést.

-Veee~ Vevevee~! 

-Hmp!- rántotta meg a vállát a német. Innentől kezdeve nem akarta folytatni a társalgást.

§

Végre visszatétek Doitsu házához. Mikor megérkeztek, Németország rögtön észrevette franciát. Övéből persze abban a pillanatban pisztoly került elő, és belőtt a bokrok közé úgy, hogy a golyó megkercolja a piperkőc borimádó arcán a bőrt. Természetesen, ahogy gondolta,  a férfi rögtön elmenekült, a bokrok közeléből. A következő dolog, amit észrevett, az az volt, hogy Italia bemegy a házába. AZ Ő KUCCSOMÓJÁVAL!!!

A német hirtelen a zsebébe kapott, és valóban! A zsebében csak egy cetlit talált. Elolvasta:

"Elvettem a kulcsod, szóval ne idegeskedj, nem hagytad el.

Feliciano"

A német mérgesen morgott, de nem csinált semmit. Inkább indult, hogy elkészítse az ebédet kettejük számára. Krumplit kolbásszal. Tipikus német kaját. Mert ő azt szereti. Olaszország készít magának kaját, ha nagyon mász szeretne enni.

Doitsu előszedte a hozzávlókat az ebédhez, majd elkezdte hámozni a krumplit. Már majdnem kész volt, amikor megcsúszott, és az éles kés elvágta az ujját. Amikor ezt a kicsi olasz meglátta, odament a némethez, és nagy nehezen kirángatta a konyhából.

-Doitsu! Doitsu!!! Be kell kötözni az ujjad! Gyere! Gyere már!- visítozott az olasz, bőven túlreagálva a helyzetet. Mert hát, mi történt? Semmi különös. A német egy kicsit megvágta az ujját, s az most vérzik. Egy kicsit. Feliciano pedig megpróbálja elrángatni a nagydarab embert a legközelebbi székhez, hogy "meggyógyíthassa". Ludwig pedig úgy okoskodott, ha engedelmeskedik, hamarabb szabadul. Hát hagyta, hogy az olasz lenyomja egy székre, és előkotorja kis elsősegélycsomagát. Elővett egy kis vattát. Azzal felitatta a vért, majd egy szivecskés fekete-piros-sárga sebtapasszal ajándékozta meg a németet.

Doitsu teljesen elérzékenyült, érzékelve az olasz törődését.

Egy fontos látogaó

2014.03.29 18:16
Anglia ma nálam alszik! Egész nap csak erre tudtam gondolni... Igyekeztem elintézni, hogy minden a legnagyobb rendben legyen, mire ő ideér. Kitakarítottam a házat. Kanadát megkértem, menjen, és vegyen nekem annyi hambit, hogy az még az apokalipszis végére is kitartson. Még kaját is megpróbáltam csinálni, habár nem igazán hiszem, hogy az angol kifinomult ízlésének megfelelne az én sajtburgerem. Mindenesetre kitettem magamért. Most pedig, Anglia itt áll az ajtómban. Legszívesebben elvesznék szigorú sötét szemében, de nem merem elállni az útját. csendben beengedem a házamba. Még mindig félek tőle egy kicsit. Ez a háború óta nem változott. Azonban már nem haragszik rám. Legalábbis, az, hogy itt van ezt mutatja.
-Helló Amerika! Rég találkoztunk! Hogy van Kanada?
-Helló Anglia! Matthew jól van, csak még mindig olyan láthatatlannak tűnik a többi nemzet szemében, és még mindig összekeverik velem...- nem tudtam mit mondhatnék még neki... Hát nem beszélek. Tudom, azt utálja a legjobban, amikor feleslegesen fecsegek neki. Ebben sem hasonlítunk.
-Kanada szépen kitakarította a házad...
-Nem ő volt.- motyogtam, tudván, hogy az angol nagyon szereti a rendet.
-Bárki is csinálta jó munkát végzett.- zárta le a témát szokásához híven hamar.
Én, hogy ne kelljen sokáig vele időznöm, inkább bementem a nappaliba. Legközelebb már onnan kiabáltam ki:
-Van kedved megnézni egy horrorfilmet?
Nem vártam meg válaszát, mert szinte biztos voltam benne, hogy elutasító lesz. Ezért hát beraktam egy, még nem látott horrorfilmet a lejátszóba. Legnagyobb meglepetésemre, mire megfordultam, hogy leüljek a kanapéra, Anglia már ott terpeszkedett.
-Khm... Az az én helyem!- tettem enyhe célzást arra, hogy éppen az ÉN házamban, az ÉN kanapémon készül megnézni az ÉN horrorfilmemet, miközben az ÉN chipsemet zabálja kétpofára.
-Nem volt ideírva.- mosolygott szokásától eltérően az angol.
Morogva  lelököm lábát a kanapéról, és leülök. Elindítom a filmet. Félelmetes volt. Legalábbis szerintem. Amikor a főszereplő egy holttestekkel teli kamrába került, annyira megijedtem, hogy félelmemben megöleltem Angliát. Azt azért még hozzá kell tenni, hogy az angol azon a párnán ült, amit ilyenkor magamhoz szoktam szorítani, szóval egy szava nem lehet... Legnagyobb meglepetésemre nem is volt. Csak fél kézzel átölelt, így hagyva, hogy még közelebb férkőzzek hozzá. Hirtelen majdnem úgy éreztem magam, mint régen, amikor még nála laktam...
Mire feleszméltem már vége volt a filmnek, mi viszont még mindig úgy öleltük egymást, mint két félő kisgyerek. Örültem, hogy nem tolt el magától, és én sem húzódtam el tőle. Vártam, hogy szívverésem lassuljon, a film okozta riadalmak után... De ez nem történt meg. Úgy éreztem, egy darabig nem is fog. Legalábbis, amíg Anglia átkarol, addig biztos nem. Mikor ez a tény tudatosult bennem, elpirultam.
-Amerika! Jól vagy? Az előbb olyan falfehér volt az arcod, most meg teljesen vörös. Nincs lázad?- Kérdezte, fehér kezét gyengéden a homlokomra téve.
-Jól vagyok!- motyogtam még jobban elvörösödve.
-Nem hiszek neked! Gyere!- suttogta, azzal a hátára kapott, és mivel már jócskán este volt, ezért elindult velem a hálószobám felé.
Mikor megérkeztünk, óvatosan letett az ágyamra, és betakart. Nem tudom, honnan, de perceken belül előkerült egy vizesborogatás, ami rögtön a fejemen landolt.
-Ez HIDEG!!!!!- nyafogtam rögtön.- Egyébként is, jól vagyok!
-Hmm... Az arcszíned már visszaállt a normálisra, de akkor miért pirultál ki hirtelen? Hmm... Az lenne a legjobb, ha holnap elvinnélek egy orvoshoz.
-Neeee!!!! Nem megyek!- hisztiztem.
-De, mész Alfred!- ez meglepett. Senki sem hívott így engem, már nagyon régóta. Még Anglia nevezett el így réges-régen, amikor rám talált. Akkor még csak fiatal gyarmat voltam. Hány éve is? Már nem emlékszem...
Egy hirtelen mozdulattal lerúgtam a takarót, de Anglia reflexeit nem előztem meg. Villámgyorsan reagált, és lefogta a kezemet. Ennek köszöntetően azonban arca az enyém közelébe került. Persze rögtön elpirultam.
-Ki kell próbálnom valamit...- lehelte, és mielőtt reagálhattam volna, megcsókolt.
Ajka szétfeszítette az enyémet, és nyelve vad harcra hívta az enyémet. Eközben elengedte a kezemet, amik, amint felszabadultak átkarolták az angol nyakát. Az ő kezei is ebben a pillanatban felszabadultak, és felfedezőútra indultak. Bekúsztak a pólóm alá, és a mellkasomat kezdték el simogatni. Én pedig éreztem, hogy lent egyre keményebb vagyok... Anglia meg kíméletlenül halad lefelé. Szája elengedi az enyémet, és nyakamra csúszik. Nyelvével végigsimít az ütőeremen, majd a pólómhoz ér. Ekkor egy pillanatra teljesen elenged, és megszabadít a zavaró ruhadarabtól. Időközben ő is levette az ingét, így nyugodtan nézhettem kidolgozott felsőtestét. Azonban nem hagyott nekem túl sok pihenőt, ugyanott folytatta, ahol abbahagyta, keze azonban még lentebb tévedt. Fél kézzel kigombolta a nadrágomat, míg nyelve a mellbimbóimmal játszott.
-Ar... Arthur!- nyöszörögtem
-Hmm...?- nézett fel, majd még lejjebb csúszott.
-Ne... Nem hiszem, hogy... hogy ezt te...
-Ne aggódj!- suttogta, majd feje ismét az enyémmel került egy vonalba.- Ezt akarom!- mondta, és zöld szemében elszántság tükröződött.
Ekkor behunytam a szemem, és hagytam, hogy Anglia azt tegyen velem, amit szeretne. Élveztem, amit csinált. Lassan haladt lefele. Már-már kínzóan lassan. Azonban leért. Most óvatosan kezébe vett, és gyengéden simogatni kezdett. Én halkan nyögdécseltem, és igyekeztem nem elélvezni... De egyszer csak megéreztem, hogy valami meleg teljesen körülvesz. Anglia szája volt.
-Arrg...- nyögtem, és testem ívben megfeszült.- Elélvezek!!!
Arthur pedig nem engedett el. Azonban, amint levegőhöz jutott, ujjával elkezdett a fenekemnél körözni.
-Most én jövök- vigyorgott gonoszan az angol, majd mielőtt tiltakozni tudtam volna, megéreztem magamban ŐT...
Fájt. De arthur élvezte, hát hagytam. Előbb-utóbb úgyis jobb lesz... Nem?
-Alfred! Olyan jó vagy! Annyira szeretlek!- kiáltotta az angol miközben elélvezett.
Szóval szeret... Vajon komolyan gondolja? Majd meg kell kérdeznem tőle! Majd... Reggel, mielőtt elmegy.
§
Reggel, mikor kinyitottam a szemem, már egyedül voltam a szobában. Riadtan rohantam a konyhába, hiszen onnan hallottam minimális zajt. Kanada valószínűleg még nem jött  haza, hiszen annyi hambit nem tud ennyi idő alatt beszerezni.
Jól sejtettem. Anglia teát kortyolgatva ült reggeli pirítósa mellett.
-Jó reggelt!- vigyorogtam rá vidáman, amiatt, hogy még nem ment el.
-Neked is...- Feleli, de le nem venné a szemét az újságról.
Most akkor mit is kéne csinálnom? Nem tudom, hogyan is szólíthatnám meg, a tegnap történtek után. Azt mondta, szeret. Tudni akarom, tényleg így gondolja-e?
-Anglia...- Kezdem, mire ő rám emeli most méregzöld szemeit, amiben most ott motoszkált, egy eddig még sosem látott érzés. Talán... talán megbánás? Vagy félelem? Nagyon megijedtem. Lehet, hogy Anglia mégsem szeret? Lehet, nem is akart odáig elmenni? Nem... Ez valami más lesz. Másnak kell lennie!
-Amerika!
-Várj! Ne folytasd! Nem akarom hallani!- szakítottam félbe, mielőtt bármit is mondhatott volna.
-Ezt még meg kell hallgatnod!- ragadta meg a csuklóm, mielőtt még el tudtam volna menekülni.- Én... én komolyan gondoltam azt, amit tegnap este mondtam neked!
-Mit?- Kérdeztem, és éreztem, amint a gyomrom görcsbe rándul.
-I... I love you...- suttogta fülig pirulva, és felállt, majd kirohant. Mire észbe kaptam, és utánnafutottam, ő már fekete limuzinjában ült.
-Várj!- kiáltottam, de a kocsi elhajtott.
Szóval komolyan gondolta... Tényleg szeret! Csak megfutamodott. Elment. De ha igazán szeret visszajön. Hiszen mindig visszajön...
 
THE END
<< 1 | 2 | 3 | 4 | 5